23/11/08

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...

Καλοί μου άνθρωποι -φίλοι μου
Ξέρω πως αυτό το ιστολόγιο έχει πάψει πια να είναι το κέντρο των ενδιαφερόντων μου, και το έχετε εισπράξει. Δε νομίζω να σας πειράζει ιδιαιτέρως, είστε όλοι άνθρωποι με ενδιαφέροντα και υποχρεώσεις.
Επειδή με έχει απορροφήσει η 'κοινωνική δράση' έχω πολύν καιρό να ασχοληθώ με την επικοινωνία μας. Να ξερετε όμως ότι σας σκέφτομαι συχνά.
Το φθινόπωρο έχει αναλωθεί στη διοργάνωση ομιλιών για γονείς. Η επόμενη έχει τίτλο 'μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών μας' και η επόμενη 'ψυχική ισορροπία'. Στοχος τους είναι να ενημερώσουν τους γονείς για τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους (ξεκινώντας πρώτα από την δική τους ψυχική ισορροπία). Μπορεί να σας φαίνονται βαρετά όλα αυτά. Εμείς το ευχαριστιόμαστε και εκμεταλλευόμαστε τις γνώσεις των ειδικών για να έρθουμε πιο κοντά εμείς που διοργανώνουμε τις ομιλίες και για να βελτιώσουμε τον κόσμο γύρω μας -ξεκινάμε από εμάς πάντα.
Σας φιλώ και αν έχετε ιδέες, πεθαίνω να τις ακούσω (δεν αστειεύομαι!)

3 σχόλια:

Billy είπε...

Πολύ καλά κάνεις Στελλα! Πρώτα θα πρέπει να έρχεται η κοινωνική δράση που δίνει τροφή και στη επικοινωνία και όλα τα άλλα (τα κοινωνικά) έπονται!Γιατι σε τελευταία ανάλυση και η επικοινωνία στερεύει χωρις δράση. Το μάθαμε αυτό!
Καλό βράδυ.

Apythanos είπε...

Μια ερώτηση μόνον. Έχουν απήχηση όλα αυτά? Υπάρχουν ακροατές? Μετά τις διαλέξεις γίνεται σχετική συζήτηση - όχι κατ' ανάγκη με τον εισηγητή. Ελπίζω οι απαντήσεις να είναι σε όλα θετικές

Flora είπε...

Μπράβο Στέλλα...
Συνέχισε να δραστηριοποιείσαι σε αυτόν τον τομέα...

Εμείς θα σε περιμένουμε...

Υ.Γ. Γράψε όμως και τίποτε στο φιλόλογο... τον δημιουργικό...

Μην τον αφήνεις, γιατί κλαίει...

Καλό βράδυ!